Gratis inloop.

Gratis eerste beoordeling.
Blog
Geen garantie maar toch “garantie”?
14 december 2015 - Als u als consument iets koopt zonder garantie, bijvoorbeeld een auto, dan betekent dat niet dat u helemaal geen rechten heeft indien er iets stuk gaat. Indien u een auto gekocht heeft die niet voldoet aan de overeenkomst, kan er namelijk sprake zijn van “non-conformiteit” en kan de overeenkomst toch worden ontbonden en kun je als koper toch je geld terugkrijgen.
Was het nu een lening of een schenking?
2 februari 2015 - Het komt met enige regelmaat voor dat mensen met problemen geld ontvangen van een vriend of een familielid. Soms ontstaat achteraf echter onduidelijkheid over de vraag of het nu een schenking was of een lening.Onlangs deed het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden uitspraak in zo’n zaak. Het ging hier om twee zwagers. De ene zwager had in 2005 € 25.000,- overgemaakt aan de ander...
Zon, zee en een gestolen speedboot
25 december 2014 - Arend was in het bezit van een Baja welke hij in 2006 had gekocht voor € 65.000,–. Een Baja is een snelle speedboot van het type dat populair is bij drugssmokkelaars en dat vooral bekend is uit de televisieserie Miami Vice.Vijf jaar na de aankoop, in september 2011 (gelukkig net na het vaarseizoen) werd de boot in de haven door de waterpolitie in beslag genomen omdat hij gestolen zou zijn.
Route 66(6)
17 november 2014 - Voor sommige mensen is het een grote wens om één keer in hun leven met een motor te rijden op de Route 66 van Chicago tot aan het strand van Santa Monica in Los Angeles. Het is een prachtige historische route van bijna 4000km, dwars door de Verenigde Staten. Om die reden worden er pakketreizen aangeboden voor avontuurlijke belangstellenden.